Advertisement

Galatasaray Hatayspor Ofsayt / Galatasaray Hatayspor Ofsayt Pozisyonu : 06 aralık pazar ... - Futbolu galatasaray'da bırakmak büyük gurur olur.

Galatasaray Hatayspor Ofsayt / Galatasaray Hatayspor Ofsayt Pozisyonu : 06 aralık pazar ... - Futbolu galatasaray'da bırakmak büyük gurur olur.. Maçta sahada olan 11'ler şöyle Kerem'in attığı gol önce ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golün var'da incelenmemesinin sebebinin kamera yetersizliği olduğu öğrenildi. Var incelemesinin ardından ofsayt kararı iptal edildi ve kerem, galatasaray forması ile süper lig'de ilk resmi golüne imza attı: Pası atan ali yavuz ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı.

Galatasaray'da taylan antalyalı, younes belhanda ve christian luyindama, atakaş hatayspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Install sofascore app on and follow hatayspor galatasaray live on your mobile! Futbolu galatasaray'da bırakmak büyük gurur olur. Fenerbahçe'den ofsayt kararına tepki 00:04.

Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, aday olmayacağını ...
Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, aday olmayacağını ... from foto.sondakika.com
Cidden bu kadar mı zor konuyu sulandırmadan, evet abi ya gol ofsayt ama yapacak bir şey yok vermedi işte hakem diyebilmek. Install sofascore app on and follow hatayspor galatasaray live on your mobile! Kerem'in attığı gol önce ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Dakikada galatasaray'da kerem topu ağlara yolladı ama gol öncesinde ofsayt bulunduğu için gol ilk başta geçerli sayılmadı. Ofsayt pozisyonu şu anda inceleniyor. 94' hatayspor tüm hatlarıyla gol için yükleniyor. 80 gökhan karadeniz (atakaş hatayspor). Takım arkadaşlarım da heyecanımı dindirmek için 'gol gol, ofsayt değil' dediler.

Haftasında galatasaray ile hatayspor karşılaşıyor.

1 taylan antalyali (dos) galatasaray 4. Beşiktaş'ın kasımpaşa'yı mağlup ettiği haftada zirve mücadelesini sürdürmek isteyen galatasaray hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Diagne, marcao, emre taşdemir (galatasaray). Ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golün var'da incelenmemesinin sebebinin kamera yetersizliği olduğu öğrenildi. Dakikada henry onyekuru ile topu ağlara gönderdi fakat bu gol ofsayt gerekçesiyle değer kazanmadı. Dakikada galatasaray'da kerem topu ağlara yolladı ama gol öncesinde ofsayt bulunduğu için gol ilk başta geçerli sayılmadı. Ancak atılan gol, yan hakemin bayrağı sonucu ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Fenerbahçe'den ofsayt kararına tepki 00:04. Galatasaray'ın son saniyelerde onyekuru ile bulduğu bir gol de ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Kerem'in attığı gol önce ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Haftasında galatasaray ile hatayspor karşılaşıyor. Das ist die statistik zur begegnung galatasaray sk gegen hatayspor am 5 ara 2020 im wettbewerb süper lig.

Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Ligde çıktığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen galatasaray, süper lig'in 11. Galatasaray'ın son saniyelerde onyekuru ile bulduğu bir gol de ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Diagne, marcao, emre taşdemir (galatasaray). Beşiktaş'ın kasımpaşa'yı mağlup ettiği haftada zirve mücadelesini sürdürmek isteyen galatasaray hatayspor ile karşı karşıya geliyor.

Gazetelerde günün spor sayfaları | Mackolik.com
Gazetelerde günün spor sayfaları | Mackolik.com from images.daznservices.com
Lig'i şampiyon tamamlayan ve süper lig'e yükselen hatayspor karşı karşıya geliyor. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Futbolu galatasaray'da bırakmak büyük gurur olur. Here on sofascore livescore you can find all hatayspor vs galatasaray previous results sorted by their h2h matches. .virüsü salgını gibi olumsuzluklardan dolayı sezonu 6. İkinci gol tartışılmayacak bir ofsayt. Ziraat türkiye kupası çeyrek final rövanş maçında galatasaray, hatayspor'a konuk oldu.

Dakikada henry onyekuru ile topu ağlara gönderdi fakat bu gol ofsayt gerekçesiyle değer kazanmadı.

5 aralık 2020 galatasaray hatayspor maçı 410. Dakikada galatasaray'da kerem topu ağlara yolladı ama gol öncesinde ofsayt bulunduğu için gol ilk başta geçerli sayılmadı. Beşiktaş'ın kasımpaşa'yı mağlup ettiği haftada zirve mücadelesini sürdürmek isteyen galatasaray hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Ziraat türkiye kupası çeyrek final rövanş maçında galatasaray, hatayspor'a konuk oldu. 2 burak camoglu (dsl) hatayspor 3. Kerem'in attığı gol önce ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Galatasaray'da taylan antalyalı, younes belhanda ve christian luyindama, atakaş hatayspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. .virüsü salgını gibi olumsuzluklardan dolayı sezonu 6. Pası atan ali yavuz ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. Haftasında galatasaray ile hatayspor karşılaşıyor. Hafta mücadelesinde galatasaray, sahasında hatayspor'u konuk etti. 1 taylan antalyali (dos) galatasaray 4.

Ofsayt ayak mı vücut mu? Hakem ilk başta ofsayt kararı verdi ama var incelemesi sonucunda gol kararı çıktı: .virüsü salgını gibi olumsuzluklardan dolayı sezonu 6. Futbolu galatasaray'da bırakmak büyük gurur olur. Ofsayt pozisyonu şu anda inceleniyor.

Fatih Terim: Kerem'in golü ofsayt olmasın diye dua ettim ...
Fatih Terim: Kerem'in golü ofsayt olmasın diye dua ettim ... from i.pstimaj.com
5 aralık 2020 galatasaray hatayspor maçı 410. Ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golün var'da incelenmemesinin sebebinin kamera yetersizliği olduğu öğrenildi. Fenerbahçe'den ofsayt kararına tepki 00:04. Hatayspor kalesine sıkça gitmeye başlayn galatasaray, 21. Beşiktaş'ın kasımpaşa'yı mağlup ettiği haftada zirve mücadelesini sürdürmek isteyen galatasaray hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Maçta sahada olan 11'ler şöyle Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Dakikada galatasaray'da kerem topu ağlara yolladı ama gol öncesinde ofsayt bulunduğu için gol ilk başta geçerli sayılmadı.

Galatasaray'da taylan antalyalı, younes belhanda ve christian luyindama, atakaş hatayspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Haftasında galatasaray ile hatayspor karşılaşıyor. Diagne, marcao, emre taşdemir (galatasaray). Ofsayt ayak mı vücut mu? Here on sofascore livescore you can find all hatayspor vs galatasaray previous results sorted by their h2h matches. 5 aralık 2020 galatasaray hatayspor maçı 410. Das ist die statistik zur begegnung galatasaray sk gegen hatayspor am 5 ara 2020 im wettbewerb süper lig. Galatasaray'da taylan antalyalı, younes belhanda ve christian luyindama, atakaş hatayspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ama ofsayt nedeniyle bu gol geçersiz sayıldı. Hakem ilk başta ofsayt kararı verdi ama var incelemesi sonucunda gol kararı çıktı: Maçta sahada olan 11'ler şöyle Galatasaray'ın son saniyelerde onyekuru ile bulduğu bir gol de ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Bu sonucun ardından galatasaray, süper lig'de puanını 23 yaparken, hatayspor ise 12 puanda kaldı. Ofsayt pozisyonu şu anda inceleniyor.

Pası atan ali yavuz ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı hatayspor galatasaray. Beşiktaş'ın kasımpaşa'yı mağlup ettiği haftada zirve mücadelesini sürdürmek isteyen galatasaray hatayspor ile karşı karşıya geliyor.

Post a Comment

0 Comments